Contact

Aanmeldingsprocedure

Informatie over de praktijk en/of aanmelding kan (helaas i.v.m. de drukte) alleen tijdens het telefonisch spreekuur. Mijn telefonisch spreekuur is op dinsdag t/m donderdag tussen 8.00-8.45 uur. In dit telefonisch contact wordt beknopt uw probleem besproken en bekeken of u bij mij aan het juiste adres bent. Indien dit het geval is, wordt u gevraagd via Cliëntenlogin (beveiligde email) een aanmeldingsformulier in te vullen en een behandelovereenkomst te ondertekenen. Er wordt daarna zo spoedig mogelijk een intakeafspraak met u gemaakt.

Intake

De intake bestaat uit een of twee gesprekken van 60 minuten waarin we samen uw problemen meer in kaart gaan brengen. Daarna bespreken we in een adviesgesprek het behandelvoorstel en pas na instemming van u gaan we over tot een proefbehandeling. De behandeling kan live of online plaatsvinden. Er kan na de intake meteen gestart worden met een proefbehandeling van 3 maanden.  In die 3 maanden zal er  bekeken worden of de behandeling binnen Praktijk Schmits aanslaat/effect sorteert of dat een behandeling elders  geindiceerd is.

Wachtlijst per 18-07-2024:

De wachtlijst is gesloten. Er worden geen nieuwe clienten meer op de wachtlijst geplaatst en/of aangenomen. 

De zorgverzekeraars verplichten ons het volgende te vermelden: wanneer u  de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met de zorgaanbieder, of  uw zorgverzekeraar vragen voor wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, uw behandeling is gestart. Dit zijn maximaal aanvaardbare wachttijden die door de zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknorm). 

Bereikbaarheid

De praktijk is van maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

Bij nood-en/of crisissituaties kunt u het beste contact opnemen met de huisarts en buiten kantooruren met de huisartsenpost.

In vakantieperiodes of langdurige afwezigheid wordt er met u besproken hoe u deze periode kan overbruggen. 

 

Praktijk Schmits

Ede

Golda Meïrsingel 9
6716 GW EDE
0318-625878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer: 09188893

Praktijk Schmits voor psychologische en psychotherapeutische behandeling voor  Volwassenen en Ouderen.
BIG-registratie voor psychotherapeut, registratienummer: 19049610016.BIG-registratie voor klinisch psycholoog en gz-psycholoog, registratienummer: 19049610025.
NVO-registratie: Generalist. Supervisor VGCt en EMDR Practioner.