Contact

Aanmmeldingsprocedure

U kunt zich alleen aanmelden tijdens het telefonisch spreekuur. Mijn telefonisch spreekuur is op dinsdag t/m donderdag tussen 8.00-8.45 uur. In dit telefonisch contact wordt beknopt uw probleem besproken en bekeken of u bij mij aan het juiste adres bent. Indien dit het geval is, wordt u gevraagd via Cliëntenlogin (beveiligde email) een aanmeldingsformulier in te vullen en een behandelovereenkomst te ondertekenen. Er wordt daarna zo spoedig mogelijk een intakeafspraak met u gemaakt.

Intake

De intake bestaat uit een of twee gesprekken van 45 minuten waarin we samen uw problemen meer in kaart gaan brengen. Daarna bespreken we in een adviesgesprek het behandelvoorstel en pas na instemming van u gaan we over tot de afgesproken behandeling. Na de intake kan er meteen gestart worden met de behandeling.

Wachtlijst per 23-11-2021:

 

De praktijk heeft alleen nog ruimte voor korte behandelingen (maximaal 10 sessies). Voor langer durende behandelingen in de GGGZ is een wachtlijststop en worden geen nieuwe cliënten aangenomen.

De zorgverzekeraars verplichten ons het volgende te vermelden: wanneer u  de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met de zorgaanbieder, of  uw zorgverzekeraar vragen voor wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, uw behandeling is gestart. Dit zijn maximaal aanvaardbare wachttijden die door de zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknorm).

 

Bereikbaarheid

De praktijk is van dinsdag t/m donderdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.

 

Praktijk Schmits

Ede

Golda Meïrsingel 9
6716 GW EDE
0318-625878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer: 09188893

Praktijk Schmits voor psychologische en psychotherapeutische behandeling voor Adolescenten, Volwassenen en Ouderen.
BIG-registratie voor psychotherapeut, registratienummer: 19049610016.BIG-registratie voor klinisch psycholoog en gz-psycholoog, registratienummer: 19049610025. NIP psycholoog.
NVO-registratie: Generalist. Supervisor VGCt en EMDR Practioner.